Mengenai Penulis

Adalah seorang penulis, pemaju sys. maklumat, konsultan dan programmer. Lulusan Dip. IT (eks), Universiti Malaya. Lebih 17 thn pengalaman dlm ICT. >>>

Get The Latest News

Sign up to receive latest news

Sabtu, Mei 16, 2009

Internet untuk SemuaBuku panduan Internet yang lengkap untuk semua tahap pengguna. Panduan yang jelas dan ringkas bersama gambar-gambar rajah, memudahkan pemahaman. Bermula daripada asas-asas Internet masa kini yang patut diketahui (sedikit teknikal), teknik-teknik sambungan ke Internet, ke kepelbagaian penggunaan Internet. Menggunakan pelayar web terkini, mendedahkan fungsi-fungsi terkini yang perlu anda diketahui. Membantu anda mencari di Internet dengan teknik carian yang lebih efektif. Mencari, memuat turun atau berkongsi fail dengan mudah dan efisen sama ada menerusi pelayar atau aplikasi P2P dan torrent. Memberikan panduan lengkap penggunaan e-mel serta keselamatan-nya. Pelbagai tip dan cara selamat berurus niaga menerusi e-dagang.

Tajuk : Internet untuk Semua

Penulis : Khairul Anuar Mohammad

Penerbit : Venton Publishing (M) Sdn. Bhd.

ISBN : 978967506515-6

Cara Beli : Venton Publishing (M) Sdn. Bhd. ATAU terus dari penulis.

0 komen:

Catat Ulasan

Jika sebahagian dari skrin pengesahan komen FB terlindung, klik dialog pengesahan komen FB itu dengan butang tengah tetikus dan heret ke bawah sehingga anda nampak butang Submit.

Related Posts with Thumbnails