Mengenai Penulis

Adalah seorang penulis, pemaju sys. maklumat, konsultan dan programmer. Lulusan Dip. IT (eks), Universiti Malaya. Lebih 17 thn pengalaman dlm ICT. >>>

Get The Latest News

Sign up to receive latest news

Selasa, Oktober 12, 2010

Lagu terbaru Saleem ? Uso ...

Tukar angin kejap... nak sembang subjek ini kat karyait-anime.blogspot.com, majoriti penunjung blog itu adalah dari luar negara. Jadi terpaksa la selit pos ini di blog ini. Ehhh ... Saleem ada lagu baru? Dah lama tak follow muzik tanah air, banyak yang tak tahu pasal dah tak follow. Rasanya lagu skrg kurang nilai kesasteraan dan seni tak macam lagu rock era 80an-90an dulu. Walaupun pada masa itu rock, banyak lirik lagu yang mempunyai nilai sastera yang baik. Maaf pandangan aku aje, mungkin para pembaca mempunyai pandangan dan perspektif berlainan.



Cuba tonton dan dengar baik2 AMV ini sampai habis. Macam suara Saleem (x-Iklim) kan. Aku bukan peminat Saleem atau kumpulan Iklim, cuma bila dengar lagu ini teringat kumpulan IKLIM yang popular dengan lagu "Suci Dalam Debu". Nostalgia ...

0 komen:

Catat Ulasan

Jika sebahagian dari skrin pengesahan komen FB terlindung, klik dialog pengesahan komen FB itu dengan butang tengah tetikus dan heret ke bawah sehingga anda nampak butang Submit.

Related Posts with Thumbnails