Lagu terbaru Saleem ? Uso ...

Tukar angin kejap... nak sembang subjek ini kat karyait-anime.blogspot.com, majoriti penunjung blog itu adalah dari luar negara. Jadi terpaksa la selit pos ini di blog ini. Ehhh ... Saleem ada lagu baru? Dah lama tak follow muzik tanah air, banyak yang tak tahu pasal dah tak follow. Rasanya lagu skrg kurang nilai kesasteraan dan seni tak macam lagu rock era 80an-90an dulu. Walaupun pada masa itu rock, banyak lirik lagu yang mempunyai nilai sastera yang baik. Maaf pandangan aku aje, mungkin para pembaca mempunyai pandangan dan perspektif berlainan.



Cuba tonton dan dengar baik2 AMV ini sampai habis. Macam suara Saleem (x-Iklim) kan. Aku bukan peminat Saleem atau kumpulan Iklim, cuma bila dengar lagu ini teringat kumpulan IKLIM yang popular dengan lagu "Suci Dalam Debu". Nostalgia ...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Resolusi dan saiz gambar digital

Baiki Komputer Sendiri? - Hardware Asas

Bagaimana mengatasi sekatan capaian ke atas laman web tertentu?